Az OXYGEN COMMUNICATION KFT.

100%-ban magyar tőkéjű, 2003-ban bejegyzett, gyártóktól független családi vállalkozás.

MI JELLEMZŐ RÁNK?

2013 óta teljes körű világítás-korszerűsítést ajánlunk partnereinknek a legmodernebb LED termékekkel. Felmérjük, megtervezzük, leszállítjuk, beszereljük kiváló szakembereink segítségével. Igény esetén vállaljuk a teljes tervdokumentáció elkészítését, műszaki ellenőrzéssel és érintésvédelmi felülvizsgálattal, a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

Cégünk 2003 óta tevékenykedik az elektromechanikai piacon. Az elmúlt időszakban több olyan céggel alakítottunk ki partneri viszonyt, akik kábelfeldolgozással, konfekcionálással foglalkoznak. Vevőinknél többször előfordul, hogy kis-, közepes-, vagy nagyszériás kábelszerelést kell végezni. Ehhez tudjuk mi a megfelelő partnert ajánlani.

Forgalmazott elektromechanikai termékeink: hálózati tápkábelek, szilikon és PVC vezetékek, gyengeáramú csatlakozók, keretes hűtőventilátorok.

A vezetékek és csatlakozók esetében távol-keleti és török gyártókkal, a ventilátorok területén a SUNON, mint vezető ventilátorgyártóval állunk közvetlen kapcsolatban.

Legfőbb célunk a minőség képviselete, ezt jelzi, hogy a fenti gyártói partnereink termékeit az elektronika-, hűtő-és autóipar nagy és neves gyártóihoz és kábelkonfekcionáló cégekhez szállítjuk be.

Neves gyártók gyakori több hetes szállítási idejének kiiktatására, és termékeik kiváltására, gyártói partnereink lehetővé teszik, hogy minőségbeli kompromisszum nélkül helyettesítő terméket ajánljunk rövid szállítási határidővel és az előre jelzett igény szerinti raktárkészletünkből azonnal rendelkezésre bocsássuk a hiányzó alkatrészt. A mögöttünk lévő kapcsolatrendszer sok esetben bizonyult már hasznosnak, ha új termékeket, mintákat kellett szállítanunk nagyon rövid idő alatt.

Irodánkban műszaki, kereskedelmi és logisztikai munkatárs dolgozik a Vevők maradéktalan kiszolgálása érdekében,biztosítva a szakmai, szállítási, raktári információkat igény szerint.

A vevői igényeket mindig a megfelelő precizitással és rugalmassággal kezeljük, hiszen tudjuk, hogy az üzlet legfontosabb része a vevői elégedettség.

Legfőbb tulajdonságaink

  • Fiatal, dinamikus csapat
  • minőség és szakértelem,
  • versenyképes árak,
  • rövid szállítási határidők,
  • vevőközpontúság,
  • megbízhatóság,
  • rugalmasság.

Válasszon a LEDjobb sales csapatból kapcsolattartót!

VÁLASSZON MINKET! OXYGEN COMMUNICATION KFT!